Koffie infusie

Te veel koffie is niet goed voor je en sommige mensen kunnen helemaal niet tegen koffie drinken. Een koffie-infusie daarentegen is één van de snelste manieren voor een diepe reiniging van de lever en je lichaam en is daarom wel heel goed voor je.

Dr. Max Gerson heeft het gebruik van koffieklysma’s weer op de kaart gezet. Hij was aan het begin van de 20e eeuw een pionier op het gebied van voedingstherapie voor kanker en behaalde uitzonderlijk goede resultaten. De koffieklysma’s waren een integraal onderdeel van zijn behandelmethode. Hij kwam erachter dat de reguliere pijnmedicatie bij patiënten de al verzwakte lever nog verder beschadigde. Koffieklysma’s verdreven de pijn, zonder het gebruik van enige pijnmedicatie.

Het belang van een koffie infusie

Een koffie-infusie ofwel koffie klysma helpt bij het ontgiften van de lever. De ongebrande, groene koffie wordt uit de darm door de poortader opgenomen en zo naar de lever vervoerd. Normaliter stroomt er via de poortader anderhalve liter bloed de lever binnen, tijdens de koffie infusie is dit twee keer zo snel. Bovendien stimuleert de cafeïne de lever om gal te produceren en helpt het de galblaas om gal af te voeren. In de gal zitten veel toxines opgeslagen en die worden dus meteen opgeruimd. De cafeïne heeft bovendien een verkwikkende, pijnstillende en krampwerende werking.
De palmitaten uit de koffie verhogen de productie van glutathion. Dit is ons sterkste lichaamseigen anti-oxidant en helpt bij de bescherming van intercellulaire DNA en elimineert giftige stoffen uit de cellen. Glutathion kan giftige stoffen aan zich binden, die vervolgens worden afgevoerd door de behandeling. Daarnaast verhoogt de behandeling je energielevel. Bij de meeste aandoeningen is de lever aan deblokkering, reparatie en ontlasting toe. Colonhydrotherapie met een koffie-infusie is daar een uitstekende ondersteuning voor.

  • Het reinigt en heelt de darm.
  • De koffie ontgift zowel de lever als de darmen en helpt de lever om te herstellen.
  • Het zorgt voor verlichting en vermindering van verschillenden soorten pijn.
  • Het helpt om parasieten en wormen uit je lichaam te verwijderen.
  • Depressies en nervositeit kunnen aanzienlijk afnemen.
  • Migraine en hoofdpijn kunnen verminderen.
  • Verminderd huidproblemen als eczeem, acne, puistjes, uitslag.
  • Het verhoogd mentale weerbaarheid, geeft helderheid van geest, verhoogd energieniveau, verbeterd spijsvertering en verminderd aanwezige woede.
  • Het verhoogt de peristaltische beweging van de darm, waardoor de natuurlijke wijze van ontlasting beter op gang kan komen.
  • Het verhoogt je energielevel. Door koffie direct te laten absorberen in de bloedbaan wordt de galblaas gestimuleerd om toxines weg te werken waardoor je meer energie krijgt.

Hoe verloopt de darmspoeling met koffie-infusie

Als je nog niet eerder bij mij een colonhydrotherapie behandeling hebt gehad, dien je eerst apart een colonhydrotherapie behandeling met intake bij mij in te plannen. Daarna kan je een colonhydrotherapie behandeling met koffie-infusie inplannen.

We beginnen met de colonhydrotherapie behandeling zoals je die van mij gewend bent om de darmen te ontdoen van eventuele resten. Vervolgens breng ik via dezelfde canule de koffie binnen, je kan dus gewoon blijven liggen op de behandeltafel. Het doel is om de koffie ongeveer 10-15 minuten binnen te houden, zodat het bloed diverse cycli langs de lever kan maken. Vervolgens behandelen we de darmen nogmaals met water zodat alle afvalstoffen goed afgevoerd kunnen worden. Ik gebruik organische, groene, ongebrande koffie die ik op een speciale manier bereid zodat de palmitaten niet verloren gaan

Intake Formulier