Fysische vaattherapie

Deze therapie stimuleert de microcirculatie. Een goede microcirculatie verbetert de opname van zuurstof, de afvoer van afvalstoffen en versterkt het immuunsysteem. Iedereen die gezond wil blijven of zijn gezondheid tot wel 30% wil verbeteren zou dit dagelijks kunnen gebruiken.

Wat is Microcirculatie?

De microcirculatie is het belangrijkste onderdeel van de totale bloedcirculatie, de beweging van bloed in het meest verfijnde deel van ons hart-vaat stelsel. Prik maar eens met een speld in je vinger zonder dat er bloed uit komt. Dat is bijna onmogelijk want overal in je lichaam zorgt het haarvatennetwerk dat daar bloed komt. Dit netwerk is zo groot als een voetbalveld, als het zou worden uitgespreid, en is zo’n 100.000 kilometer lang. Dit netwerk wordt -vreemd genoeg- niet door het hart aangestuurd (zoals aders en slagaders), maar door minuscule beweging van het netwerk zelf. De microcirculatie van de mens bestaat uit: de allerkleinste slagaderen,  de haarvaten (capillairen) en de allerkleinste aderen. Deze kleinste vaten vormen driekwart van het totale vaatstelsel, ongeveer 74%. De prestaties en bruikbaarheid van elke cel afzonderlijk in het lichaam, de spieren, gewrichten, organen, klieren, immuunsysteem, etc., zijn allemaal afhankelijk van een optimale levering en afvoer door microcirculatie.

Met de Bemer wordt het afweersysteem versterkt, de bloedcirculatie verbetert, de energie verhoogt, de botceldeling versnelt. Wetenschappelijk dubbel blindstudies en goedkeuring volgens de EU richtlijnen maken dat een behandeling met dit systeem is toegestaan voor zowel de medische praktijk als thuisgebruik. Klachten kunnen drastisch verminderen of verdwijnen. Enkele voorbeelden: verlichten van pijn, het herstellen van evenwicht in het lichaam en geest, verbetering van de spijsvertering, migraine, verlichting bij MS, Me, vermindering van klachten van reumatische aard, slaapproblemen, diabetes 2 en burn-out.

Bij mij kun je de Bemer-therapie voor slechts € 10,- tijdens de darmspoeling direct toegepast krijgen. Hierdoor zal de darmwand beter doorbloed worden, waardoor er een nog betere hydratatie zal plaatsvinden.

Probeer de nieuwste Bemer Pro-set of Classic set eerst uit.

De aanschaf van de Bemer vergt een forse maar zeer waardevolle investering. Klanten die nog geen beslissing hebben genomen, hebben de mogelijkheid om een BEMER Pro Set of BEMER Classic Set acht weken voor de definitieve aankoop te testen. Als het apparaat na de testfase wordt aangeschaft, wordt het testtarief van de volledige aankoopprijs afgetrokken. De verwerkingskosten worden niet vergoed of gerestitueerd.

Je kunt je Bemer voor thuisgebruik eerst uitproberen voor een periode van maximaal 8 weken tegen een aanbetaling van € 800,- voor de Pro set en € 600,- voor de Classic set (je betaalt een extra bedrag van € 99,- voor afhandelingskosten). Je krijgt een nieuw systeem thuisgestuurd.

Wanneer je het apparaat behoudt

Als je na de 8 weken besluit het systeem te behouden, wordt de eindfactuur opgemaakt en de aanbetaling van het totaal bedrag af getrokken.

Wanneer je het apparaat wilt teruggeven

De testfase kan binnen de acht weken op elk gewenst moment worden afgebroken. De waardevermindering en de afhandelingskosten  (totaal € 800,- respectievelijk € 600,-) worden op elk tijdstip volledig berekend. Neem contact met ons Customer Care Center op zodra je besluit de test af te breken. Daar wordt je geïnformeerd, hoe en in welke vorm de retourzending moet verlopen. Bemer zal je bij dit proces ondersteunen.

De voordelen in één oogopslag

  • Je kunt de BEMER-set voor aankoop testen;
  • Comfortabele afhandeling: simpelweg bestellen, eenvoudige afwikkeling, nieuw apparaat testen en als dat niet bevalt een eenvoudig retourproces;
  • De volledige betaling volgt pas na acht weken;
  • Geen risico, geen verborgen kosten;
  • Anticiperende klantenservice: wij nemen tijdig contact op om op de afloop van de testfase te wijzen.
Bestel een BEEMER-set

Het belang van gezond bloedcirculatie

Het effect van 8 minuten BEMER-therapie op de haarvaten van de darm

Bestel een BEMER-set