Detoxweek 5 juli – 12 juli 2019

  • Eenvoudig thuis in alle privacy te volgen
  • Aantrekkelijk geprijsd en zeer compleet
  • Pure groentesappen en soep, vers vanuit je eigen vriezer
  • Reset van body & mind
  • Opschonen van je lichaam
  • Meer energie
  • Stralende huid
  • Afvallen
  • Ontzuren

Het belang van Samen Sapvasten

Het is een bijzonder programma waarbij je niet alleen, maar samen gaat sapvasten in het gemak van je eigen omgeving. Je kunt elkaar steunen en vragen stellen in de groepsapp en uiteraard zal ik het gehele proces ook ondersteunen. Dit is dan ook de kracht van het samen sapvasten! Door te sapvasten beperk je de stroom van toxische stoffen die je normaal binnen krijgt en verhoog je de inname van vitamines en mineralen, daardoor kan jouw lever, de geweldige fabriek die jouw lichaam detoxed, beter zijn werk doen. Daarnaast zal je zien dat je als bijkomend voordeel ook nog wat kilootjes kan kwijtraken. Heel veel kwaaltjes kunnen door één of twee keer per jaar te vasten worden opgelost. Doordat je je lichaam rust geeft, ontgift en ontzuurt, kan het zelf genezend vermogen van het lichaam zijn werk optimaal kan uitvoeren. Terugkerende hoofdpijn, constipatie, huid- en/of holteproblemen kunnen verbeteren of zelfs verdwijnen door regelmatig te vasten.
Wat ik erg mooi vind aan het detoxen is dat je niet alleen fysiek gaat detoxen, maar je ook mentaal de kans hebt om je ouwe shit los te laten. Je darmen worden niet voor niks te tweede brein genoemd. Heel veel emoties worden ook opgeslagen in je lichaam. Dus grijp je kans en start met Samen Sapvasten.

Hoe verloopt Samen Sapvasten

Je krijgt smaakvolle koudgeperste en biologische groentesappen, voor iedere dag een soepje, oerbouillon, healthy shotjes zoals tarwegras en een goodiebag met ondersteunende middelen zoals psylliumvezels. Je kunt kiezen voor drie of vijf dagen sapvasten, als je nog niet eerder hebt gedetoxed, ga dan voor de drie dagen. Daarnaast kan je er een colonhydrotherapiebehandeling bijboeken met een fixe korting.

Meld je aan via onderstaande button, je komt dan op mijn afspraken pagina.
Hier kies je voor de dienst “Samen Sapvasten 5 – 12 juli” en dan wordt automatisch de datum 1 juli 18.00 gekozen. Je ontvangt een bevestiging met een intakeformulier, wil je deze ingevuld terug mailen en aangeven of je voor de drie of de vijf daagse sapvastkuur gaat.

Op 1 juli kan je bij mij op de praktijk de diep gevroren sapjes en goodiebag komen ophalen. Je ontvangt dan ook een uitgebreide reader waarin alle tips & tricks omtrent het sapvasten staan. Het is de bedoeling dat je eerst je voeding gaat afbouwen, vervolgens ergens tussen 5 en 12 juli start met het sapvasten en vervolgens weer je voeding gaat opbouwen. Ik leg dit ook allemaal uit in de reader, bovendien heb ik recepten toegevoegd zodat je je nergens druk over hoeft te maken.

Meld je nu aan