Het belang van de innerwave detox

Door te detoxen kan je lichaam zich ontdoen van opgestapelde slakken en gifstoffen dan voel je je structureel vele malen energieker en fitter, zowel fysiek als mentaal. Vermoeidheid, diverse vage gezondheidsklachten en huidproblemen verminderen significant. Bovendien leer je een aantal goede en gezonde voedingsgewoonten aan waar je een leven lang plezier van hebt. Daarnaast helpt het bij het verliezen van overtollige kilo’s. Door 2 maal per jaar een verantwoorde Innerwave detox te volgen, wordt en blijft het lichaam gezond, vitaal en mooi nu en in de toekomst.

Hoe verloopt de Innerwave Detox

De Innerwave detox bestaat uit een drietal fases: voorbereiden (get ready), kuren (let’s detox) en weer opbouwen (keep calm and cool down). De complete kuur bestaat uit 6 darmreinigende en darmfunctie herstellende producten en een gedetailleerd kuurboekje als duidelijke handleiding.

Stap 1: Get ready ( 5 dagen)

Tijdens deze fase ga je het normale voedingspatroon geleidelijk aan afbouwen en begin je met het innemen van de Innerwave supplementen Colon Life (een hoogwaardige kruidenformule), Green Kamut (organisch gerstegraspoeder, rijk aan vitaminen , mineralen en anti-oxidanten) en Chlorella (een zeer mineraalrijk microalgen supplement) die de darmen reinigen, de darmwerking reguleren en die alvast zorgen voor een verwijdering van schimmels en slechte bacteriën uit de darmen.

Stap 2: Let’s detox ( 5-7 dagen) – Good, Better or Best

Tijdens deze fase kan je zelf kiezen hoe diep je je lichaam gaat reinigen. Ik kan je ondersteunen bij het maken van de keuze uit good, better or best.

GOOD Dieet uit o.a. vers fruit, groente en noten/zaden.
BETTER Smoothies en vers gepureerde groentesoepen
BEST Sapvasten met smoothierecepten van Rens Kroes (Healthcoach Innerwave en auteur Power Food)

Dankzij de Innerwave supplementen Colon Life en Psyllium Husk vezels heb je geen hongergevoel. Deze supplementen reinigen de darm, absorberen gifstoffen en zorgen voor een vol gevoel in de maag. De Innerwave supplementen Green Kamut en Chlorella zorgen ervoor dat je alle belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt zoals vitaminen, mineralen, aminozuren, anti-oxidanten en sporenelementen. Als jij tijdens deze kuurweek daarnaast ook je darm spoelt, heb je helemaal het beste resultaat. Daarmee zorg je dat alle vrijgekomen gifstoffen optimaal verwijderd worden.

Stap 3: Keep Calm & Cool Down ( 4 dagen)

Deze laatste fase bestaat uit het weer opbouwen van een normale en gezonde voeding met daarbij ondersteuning van de darmregulerende Innerwave supplementen en versterking van de darmflora met de Innerwave Probiotica.

We beginnen met een intake, dit kan telefonisch of bij mij op de praktijk en dan kijken we samen wat de beste vorm van detoxen voor jou is. Vervolgens plannen we een startdatum die jou het beste uitkomt. Het detoxpakket van supplementen koop je bij mij en de sapjes maak je zelf. Het is ook mogelijk om daarnaast nog kant en klare sapjes aan te schaffen. Ik zal je wat handige tips geven en al je vragen beantwoorden. Bovendien plannen we colonhydrotherapie behandelingen in om al die gifstoffen zo goed en snel mogelijk af te voeren. We sluiten de detox kuur af met een telefonische evaluatie. Ook hier is het mogelijk om vergoeding van je verzekeraar te krijgen.

Afspraak maken

Nu via mij te bestellen met 10% korting