Het belang van de DarmDetox

Al sinds Hypocrates zeggen artsen: ‘gezondheid begint in de darm’. Bij de meeste mensen in de westerse wereld zijn de darmen vervuild, waardoor kwaaltjes en ziektes kunnen ontstaan. De DarmDetox darmreinigingskuur reinigt je darmen op een comfortabele wijze: met maaltijd vervangende shakes. Je kunt kiezen uit de 3, 6 of 12 daagse kuur. Hiermee bereiken jouw darmen weer een optimale conditie.

Biofilm

In het menselijk darmstelsel bevindt zich een schadelijke slijmlaag welke door schadelijke bacteriën is gevormd. Dit wordt ook wel de biofilm genoemd. Je kunt het vergelijken met het slijmlaagje dat je in een bloemenvaas aantreft als je ze te lang laat staan, alle schadelijke bacteriën maken een slijmlaag om zich te beschermen. De biofilm bevat naast schadelijke bacteriën ook vaak schimmels en virussen. Door de biofilm droogt de darmwand uit en raakt geïrriteerd. Voedingsstoffen zoals vitaminen en mineralen, maar ook medicijnen worden minder goed opgenomen terwijl schimmels en virussen wél doordringen in het bloed. Dit proces kan ontstekingsreacties, overgevoeligheden en overgewicht veroorzaken.

Hoe verloopt de DarmDetox

De darmreinigingskuur bestaat uit 7 maaltijd vervangende shakes per dag. Je bouwt daarvoor twee dagen je voeding af en je na de DarmDetox bouw je wederom je voeding in twee dagen weer op. Het unieke ingrediënt van de DarmDetox zijn de gefermenteerde vezels van de oliepalmboombast, die in de biofilm doordringen en zich samen met de andere vezels laten “volzuigen” met vocht waardoor de biofilm opzwelt en de darmwand weer bevochtigd. Hierdoor wordt de biofilm losgeweekt van de darm en uiteindelijk via de ontlasting opgeruimd. Je kan het DarmDetox pakket bij mij kopen en dan krijg je er een uitgebreide uitleg bij en een shaker bij om je shake te mixen. Door het te combineren met een hoge darmspoeling versnel je het proces en help je je lichaam om je afvalstoffen sneller af te bouwen. Bovendien heb ik gemerkt dat bij sommige mensen de biofilm er wat lastiger uitkomt en daar helpt de colonhydrotherapie behandeling ook bij.

Afspraak maken

Nu verkrijgbaar in mijn praktijk