Het belang van de access bars behandeling

De BARS (engelse woord voor staven) zijn energie banen op en in het hoofd. De 32 punten op je hoofd worden zacht aangeraakt, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de elektrische lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten. Daardoor kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd. Je kunt het vergelijken met de defragmentatie van de harde schijf van je computer. Alle oude en overtollige programma’s en bestanden die je over de jaren hebt verzameld, die onnodig ruimte en energie innemen, kunnen worden verwijderd.

Wetenschap laat zien dat de vorm van de cellen meer ovaal wordt als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties, wat de eerste stap is naar ongemak of ziekte. Wanneer je je Bars® laat runnen verlicht dat dit effect zodat de cellen weer hun natuurlijke bolvorming kunnen aannemen, en zo meer gemak voor het lichaam verzorgen.

Neuroloog en Neurowetenschapper Dr. Jeffrey L. Fannin presenteert zijn Access Bars onderzoek in het filmpje.

Het ontvangen van een Bars sessie verandert het elektrisch functioneren van de hersens en het lichaam, ten goede. Wetenschappelijk hersenonderzoek wijst uit dat de hersengolven van beta naar alpha door naar theta bewegen, de staat van diepe ontspanning, vlak voor de slaapfase: delta. Dit staat toe om toegang te krijgen tot de gedragspatronen, vastgezette geloofsovertuigingen en meningen die je huidige leven bepalen.Dit bevestigt wat Gary Douglas, wat de ontwikkelaar van Access Bars®, bestseller en grondlegger van Access Consciousness al 25 jaar zegt.

Hoe verloopt een Access Bars behandeling?

Tijdens de behandeling lig je aangekleed op een massage tafel onder een dekentje. Terwijl ik de punten op je hoofd zacht aan raak, lig jij ontspannen op de behandeltafel. Je hoeft verder niks te doen of voor te bereiden.

Veel mensen zeggen dat ze na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd voelen, alsof het schoongemaakt is. Ook verdwijnen sommige fysieke en mentale problemen al na één Bars sessie. De mensen die een Bars behandeling hebben ondergaan merken dat ze minder last hebben van: stress, piekeren, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, hooggevoeligheid, lichamelijke klachten, vermoeidheid, migraine etc. Op zijn minst zal je je ontspannen en rustig voelen, alsof je een massage hebt gehad. De veranderingen, die zowel mentaal als fysiek kunnen zijn, zijn het sterkst waarneembaar na drie á vier weken.

Afspraak maken